't iepenkrietje

opvang voor uw kostbaarste bezit

Even voorstellen

De personen die deel uit maken van ons enthousiast team.


Ons team

Sieta Smeding

Sieta Smeding

Functie Eigenaresse

Over mij Ik ben geboren op 2 oktober 1976. Getrouwd met Hans Smeding en trotse moeder van Jerna en Lynthe. Mijn hobby's zijn lezen en knutselen.

Wat vind ik belangrijk Sinds oktober 2010 ben ik eigenaresse van 't Iepenkrietje. Ik werk met veel plezier en liefde in mijn eigen kinderdagverblijf. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij ons/ mij thuis voelen. Dat ze zich vertrouwd voelen en daar door zich zelf durven te ontwikkelen. Dit probeer ik te bereiken door de kinderen veel te knuffelen, met ze te spelen, gesprekjes met ze voeren. Verder vind ik vaste gewoontes belangrijk. Een voorbeeld hiervan is het uit zwaaien van de ouders. Als de ouder weg gaat gaan we voor het raam staan en zwaaien we naar de ouder. Zo ziet het kind dat de ouder weg gaat. Ook met de baby ga ik voor het raam staan zodat hij of zij er aan went dat papa of mama weg gaat.

Daniëlle Zuidema

Daniëlle Zuidema

Functie Pedagogisch medewerkster

Over mij Mijn naam is Daniëlle en woon samen met mijn vriend en 4 kinderen in Grijpskerk

Wat vind ik leuk aan mijn werk Ik werk nu 12,5 jaar bij 't Iepenkrietje en het leuke er aan is onder andere; de leuke en gezellige sfeer die er heerst. Het bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en de leuke activiteiten die we met de kinderen doen. Geen dag is hetzelfde en ik blijf met plezier mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Linda Ellens

Linda Ellens

Functie Pedagogisch medewerker

Over mij Mijn naam is Linda Ellens. Ik woon in Buitenpost samen met mijn partner Henk en 3 kinderen Vera Niek en Lynn.

Wat vind ik belangrijk Ik werk sinds 2009 in de kinderopvang waarvan 11 jaar met veel plezier op 't Iepenkrietje. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en thuis bij ons voelt. Het zorgen voor de kinderen, met elkaar zingen, boekje lezen, knutselen, wandelen dat is wat mijn werk zo leuk maakt.

Bonny Janssen

Bonny Janssen

Functie Pedagogisch medewerkster

Over mij Ik ben Bonny Janssen. Ik woon samen met mijn man Joscha en zoon bruce in Kommerzijl

Wat vind ik leuk aan mijn werk Ik vind het super om met kinderen te werken omdat, - Alle kinderen verschillend zijn en zich uiten in op hun eigen manier - Geen dag hetzelfde is - Ik het mooi vind om te zien als kinderen iets ontdekken wat ze zelf kunnen bijv omrollen, lopen of zelf knippen.

Linda Freije

Linda Freije

Positie

Over