't iepenkrietje

opvang voor uw kostbaarste bezit

Welkom op onze website !

Kinderopvang 't Iepenkrietje

Een iepenkrietje betekent in het Gronings klein persoon. Uw kinderen, die kleine en meest kostbare persoontjes in uw leven, wilt u met de grootste zorg omringen, ook als u zelf aan het werk bent. Bij kinderopvang 't Iepenkrietje zijn ze in goede handen en kunnen ze samen spelen, knutselen, eten, drinken, enz. enz.
In een huislijke en vrolijke omgeving wordt uw kind opgevangen door ervaren pedagogische medewerksters die met plezier en liefde hun vak uitoefenen.

 Voor wie

Alle kinderen van 0-13 jaar. 

Openingstijden

Kinderopvang 't Iepenkrietje is elke werkdag geopend van 07.00 - 18.00 uur. In overleg is het mogelijk om uw kind eerder te brengen en/of later op te halen.

Opvangmogelijkheden

 U kunt bij ons kiezen uit verschillende opvangmogelijkheden:

 - Vaste opvang: De dagen en uren zijn vast en elke week hetzelfde

 - Flexibele opvang: De dagen kunnen per week verschillen en zijn op rooster van ouders. Er wordt een vast aantal uren per maand afgenomen. 

- Peuteropvang; minimaal 2 vaste ochtenden per week van 09.00 tot 13.00. Tijdens de schoolvakanties is de peuteropvang gesloten. Kinderen met vaste of flexibele opvang gaan op hun opvangdagen gratis mee naar de peuteropvang.

Kosten

Kinderdagverblijf en peuteropvang

Voor vaste of flexibele opvang hanteren we een uur prijs van € 8,50. 

Buitenschoolse opvang

Voor vaste en flexibele opvang hanteren wij een uur prijs van € 7,75

Vaak komt de overheid u tegemoet door middel van een toeslag. U kunt een toeslag bij de belastingdienst aanvragen op www https://toeslagen.nl De toeslag is afhankelijk van uw inkomen. Komt u er zelf niet uit, dan staan wij voor u klaar om u daarbij te helpen.

 

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Sieta SmedingDorpsstraat 8

9881 PB Kommerzijl

Telefoon: 0594-211800


info@iepenkrietje.nl